Wij zijn geopend!

 

Wilt u liever niet de stad in?

Maak dan gebruik van onze ophaalservice!

Bel: 06-50496681

 Wij halen uw te repareren schoenen op

en brengen ze nadien weer terug.

 

Schoenmakerij P. Heubel

Aan Maastrichts misschien wel meest authentieke winkelstraat is ook Schoenmakerij P. Heubel gevestigd. Het is in de Rechtstraat in Wyck waar de zelfstandige ondernemer met hart voor zijn vak nog steeds de dienst uit maakt

Reparatie

Schoenmakerij Heubel is een ambachtelijke schoenmaker met liefde voor het vak en oog voor detail. Heeft u iets te repareren, loop bij ons binnen en wij bekijken de mogelijkheden.

Onderhoud

Goed onderhouden schoenen ogen langer mooi, waardoor u ze ook langer met plezier kunt dragen. Breng dus bescherming aan vooraleer u ze gaat dragen en behandel ze daarna geregeld met een product tegen vocht en vuiligheid.

Onderhoudsproducten

Schoenmakerij Heubel werkt alleen met de beste onderhoudsproducten. Wij leveren al uw schoenonderhoudsproducten en u kunt rekenen op professioneel advies wat betreft schoenonderhoud.

Sleuteldienst

Wij leveren, monteren en geven ook advies met betrekking tot sloten, kluizen en beveiliging. Wij verzorgen dit voor particulieren en bedrijven.

Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. De goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Originele materialen van Van Lier, Van Bommel en AvanG De Schoenmakers Gilde deelnemers hebben het unieke recht op het gebruik van schoenonderdelen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten.

bel ons
route