Reparatie van berg- en wandelschoenen

Schoenmakerij Heubel in Maastricht is dé specialist van Limburg en omstreken als het gaat om de reparatie van uw berg- en wandelschoenen. Wandelschoenen zijn vaak duur in de aanschaf, maar als u ze goed onderhoudt dan gaan ze jaren mee. En gaan ze steeds lekkerder zitten naarmate u ze verder inloopt. Zonde dus als de zool versleten is of iets anders kanpot is gegaan.

Laat uw berg- en wandelschoenen dan repareren en gooi ze niet weg! Berg- en wandelschoenen hebben vaak even tijd nodig om zich volledig naar uw voet te vormen. Als ze versleten of kapot zijn dan kunnen wij ze weer vakkundig herstellen waardoor u er weer honderden kilometers mee vooruit kunt.

Berg- en wandelschoenen hebben een hoop praktische voordelen. Een goed profiel onder uw berg- of wandelschoen is van groot belang om zijn grip niet te verliezen. Het kan zijn dat de zool nog niet dun aanvoelt maar dat het profiel wel deels is weggesleten.

Schoenmakerij Heubel vervangt uw hakken, zool of het hele onderwerk met originele materialen van onder andere Vibram en Lowa. Alle soorten profielzolen  en hakken hebben wij op voorraad zodat we uw berg- en wandelschoenen altijd in originele staat kunnen repareren.

Patrick Heubel heeft speciale apparatuur om uw berg- en wandelschoenen weer in perfecte nieuwstaat terug te brengen. Dus aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs!

15% korting op uw reparatie

Vul  uw naam en emailadres in en ontvang 15% korting op uw eerstvolgende reparatie. U ontvangt een mail met daarin uw code. Neem deze mee naar onze winkel en wij trekken 15% van de prijs van uw reparatie af.

bel ons
route